Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må du aldrig återkomma.


ADJÖ, 2016!

Med bestämda steg

gick året besviket bort

svagt hopp lyste väg




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-12-31 15:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man undrar om vi nått botten än...men slutar hoppas på bättre tider, det gör jag aldrig...
2017-01-03

    Dan Myrbeck
Men... - tänk om tidens gud Kronos av 2016 kör en repris...
Då får han nog av de flesta -
som tar siesta - ris!
2017-01-03

  Fem hjärtan VIP
Ja vi får innerligt hoppas att år 2017 blir bättre..!
2017-01-03

  M.Eta
Ett bättre år väntar oss, vi hjälps åt att tänka och hoppas så. Fint!
2017-01-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Hoppas Hoppet Håller - (förkortning HHH) !
2017-01-01

  Petter Wingren
Med dansanta steg
gjorde nyåret entré
lyste av starkt hopp
2017-01-01

    ej medlem längre
ja, vi kan bara hoppas att nyåret blir bättre, roligare, och mindre smärtsamt..
2016-12-31

  ULJO
Precis
2016-12-31

    ej medlem längre
Vi får aldrig ge upp, allt måste bli bättre.

2016-12-31

  M M Mannheim VIP
Bara när det har gått ett varv runt så kommer 2016 tillbaka!
2016-12-31

    Sefarge VIP
En sorgens År
Till ända går.
Vi ljus får tända
Att det som i framtid
Hända, mot det bättre går
Dock !Tack E..N.
Samt alla ni andra,ingen nämd
Och ingen glömd
För "fina,kämpande idoga"
Skrivelser!
Mvh.
"sefarge"
:)

2016-12-31

  Marianne Räf
Håller med. Det var ett jäkla år!
2017 måste bli bättre! Kram !
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP