Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en famn till en annan

 

 

En själ utmanad i sin kärleksfamn 

att dess kärlek

inte var nog för henne.

 

Fanns inget annat att göra

än att överläman sig

i dödens famn.

 

Att i döden finna

den komfortabla lugnet

uti himmelsk nåd.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-31 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP