Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr. 1

Badrumsskåpet slingrar
spegeln ler
12 uppsättningar tänder
rundade vita
brytskåra
10 i var rad
120 rundade vita tänder
i badrumsskåpets förvridna grimas

120 tänder i en slingrande stig mot
spegelns svalg och
himmelens portar

Men jag är för feg för att sväljas
jag vet mer än spegeln
garnityret är min egen
hunger
och himmlaillusionen min egen
maggrop, mörk och frätande




Fri vers av Arnór
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 22:46



Bookmark and Share


    glasa VIP
"jag vet mer än spegeln"

en rysare
så bra

2018-12-08

  henke_r
Du har språkets gåva. Häftigt komponerat:)
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Arnór