Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr. 3

magamodet
det som infinner sig då hela
gropen stelnar och hålrummet kommer till liv
men lika snabbt förstenas du sjunker
faller
drunknar
ångrar
du återgår till att bära ett hål du vågar inte lyfta
handen i en hälsning
hjärtat för din älskade du
är åter ensam men du kan
ännu flyga




Fri vers av Arnór
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-01-02 14:39



Bookmark and Share


    glasa VIP
vacumförpackad
så laddad
jag förstår inte hur du kan skriva så

det är en sådan kraft
som inför ett
monumentalt avgörande
språng

..i ditt sätt att skriva
(jag har läst några av dem nu)
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Arnór