Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dagen

Första dagen
på det nya året
har passerat

Midnattsmörker råder

Snart, ganska snart
brytes mörkret
för det ljus vi väntat på
i vårt vinteride

Ljuset bär hoppet
i sitt sköte
en ny vår, en ny grönska

Vi vill nära hoppet
som vi behöver
mer än någonsin

Det goda, det hoppfulla
alla vi som hoppas
på en morgondag
måste träda fram.





Fri vers av AA VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-02 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP