Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LITET STYCKE

 

När din lust

flödat över mig

 

bär jag spåren

av dig

 

under klänningens

oskyldighet

 

njuter oblyg

av kärlekens doft

 

hör din röst

ropa till mig

 

nu




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-02 17:40



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Färgrik och lyckan över att våga vara lycklig. Du skriver så bra och samlat!
2017-01-06

  KattenKin VIP
Lustfyllt och fint. Jag beundrar din förmåga att skriva så här sensuellt om vår kåthet.
2017-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...ett av kärlekens många ansikten...
2017-01-03

    Dan Myrbeck
Fint formulerat!
2017-01-03

  Fem hjärtan VIP
Kärlekens härliga innerlighet så väl fångat!
2017-01-03

  Petter Wingren
Konsten att göra kåthetens konkretioner till poesi, enkelt men inte plumpt. Din ärlighet tränger igenom ordens filter som frihet.
2017-01-02

  Marianne Räf
Så härligt !!
2017-01-02

  M.Eta
oblyg åtrå råder!
2017-01-02

  ULJO
Kärlek när den är som bäst
2017-01-02

    Jag är fan större än Sartre VIP
Snyggt!
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-01-02

    ej medlem längre
den här är ovanlig i sin modigt öppna och direkta ton om precis det tema som kan vara ruggigt svårt att få på papper...

jag gillar den här skarpt, värt många applåder tycker jag, starkt stycke, vackert!
2017-01-02

    ej medlem längre
Sinnligheten darrar i en underbar text...
2017-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
sensuellt om den älskade mannens säd... -
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP