Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre att älska än att hata!

 

 

Jag älskar min fru!

 

Jag älskar min son!

 

Jag älskar kvinnan som log

åt mig när vi mötes

på gatan!

 

För att aldrig ses igen?

 

Jag älskar den man

som gav mig en hjälpande 

utan att han behövde det!

 

För att aldrig ses igen!

 

Jag älskar dig

som läser min ord!

 

Jag älskar dig

som inte läser mina ord!

 

Jag älskar den stadiga jorden

och himmelen blå där ovan!

 

Det är bättre att älska

än att hata!

 

Älska fiende som vän!

 

Jag älskar Gud!

Jag älskar Jesus!

Jag älskar jungfru Maria,

utan att vara katolik!

Jag älskar Josef

Jesus jordiska far!

(Som glöms bort i böner)

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-04 13:51



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fint skrivet. Kärleken är den enda känsla som får oss att stå ut med vårt liv. Kram
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det är så mycket bättre att sprida kärlek...härlig text...
2017-01-04

  StinaJ VIP
Tack för denna livsbejakande dikt. Kärleken är störst.
2017-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
bättre med kärlek än hat - så sant, så sant -
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP