Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag

Saker jag inte gjort i dag:

Sagt upp mig
Rakat benen
Ätit ordentlig lunch
Sprungit runt sjön
Mitt bästa



Saker jag har gjort i dag:

Funderat
Filosoferat
Vridit och vänt
Tagit långlunch
Ätit ett päron


Action




Övriga genrer av Proverbe
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-05-17 16:49



Bookmark and Share


  aftermath
lysande beskrivning
2006-05-26

  R.M.Z.
Hurrrraaaaaaaaaaaa för att inte göra nästan allt i första raddan!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Proverbe
Proverbe