Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Een gezegende nacht. Dit is voor u mijn liefde.


Välsignad sömn


fyratusen jämna andetag
trehundra millimeter varm hud

två tunga ögonlock
tio vilande fingrar

trettiofem mörka ögonfransar
fyra mjuka kuddar

sju vakande änglar
tre ljusa drömmar

en slumrande älskling
en stilla natt




Fri vers av Proverbe
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-02-20 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Söt i sin enkelhet
en beskrivning av en stilla stund
2006-04-11

  R.M.Z.
J'aime ma femme blonde et révolutionnaire
2006-02-21

  R.M.Z.
‰äˆ¤‰ä“I‹à雊v–½“I—Žq
2006-02-21

  R.M.Z.
ß ëþáëþ ìîþ ëåäè ðåâîëþöèîíåðà áëîíäèíêè
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Proverbe
Proverbe