Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

När livet känns som en olympiad
där bara en kan ta guld


Vad sker om jag lämnar löparna
och slår in på


villovägar


Vilken kulör har medaljen
som väntar vid stigens ände




Fri vers av Proverbe
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-05-21 23:21



Bookmark and Share


  R.M.Z.
Mja....den kanske är blond och blåögd...?

/Kitten
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Proverbe
Proverbe