Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku över en raggstrumpa.


Med fötterna på jorden

Världen är vinter
Ett ullgarn blir till maskor
Kvinnligt värmeverk




Bunden vers (Haiku) av Proverbe
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:30



Bookmark and Share


  R.M.Z.
Som värmer i snöblask och i mitt rum av "hotellkaraktär".
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Proverbe
Proverbe