Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luktsinne

När kudden luktar av honom
har han just gått.

Och jag hoppas att det dröjer
innan en tvättid jag fått.

För så länge kudden luktar av honom
är han bara en inandning bort.

Djupa andetag är nu min lott.






Fri vers av Proverbe
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-30 00:03



Bookmark and Share


  R.M.Z.
Vad kan man säga....lycklig den som lämnat sådan revirmarkering!
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Proverbe
Proverbe