Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04.05 Någonstans i en säng i Åseda som luktar svagt av cigaretter, smuggelsprit & krossade hjärtan


I din sfär

ditt ansikte ligger där
mitt emot mitt
som små barn
fast du har handen på mitt lår
jag andas dina andetag
ett par centimeter ifrån

du
rispar skavsår
i hjärtat




Fri vers av glitterflicka
Läst 335 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-05 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön närhet med texten "jag andas dina andetag ett par centimeter ifrån" och sedan tillägget "rispar skavsår i hjärtat" - uttrycksfullt!
2017-01-08

  Attila
"som små barn
fast du har handen på mitt lår"

Så jävla genialiskt.
2017-01-05

  Ulf D VIP
Ingressen väcker nyfikenheten att läsa vidare. I detaljerna finns livet, fin!
2017-01-05

  S.A.I. Steve Lando
klaffande snyggt
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka