Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglanejd


evighetens grönska
min själ så bär
när jag dig betänker

du mångudinna
som på natten mig lyser
du divin stil så hyser



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-01-06 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, månen är snart full. här där jag bor syns den tydligt nu på kvällen.
2017-01-07

  Alysse VIP
Ljuvliga ord till en ljuvlig kvinna

2017-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert flödar dina ord i finstämd dikt.
2017-01-06

    ej medlem längre
Så fin!
2017-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En mycket vacker dikt! Applåd!
2017-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
En trakt så skön
kanske också grön
hör nog Din bön
vem vet då ges
nog Dig dubbel lön...
2017-01-06

    Ubuntu
Vackert skriftat
2017-01-06

  Öknens Ros VIP
underbara ord!
2017-01-06

  Den skrivande tysta
Egenartat skönt
2017-01-06

  M.A.J.R
På tal om excellent så är denna text just det! Bra skriftat Steve!
2017-01-06

    Orkiden

Fint...
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP