Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARGJAKT - haiku

Drottning Vintervit

förråder spår av vargen

dödsdom utfärdad

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-01-06 17:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det gör vargen
till en arg en.
2017-01-09

    ej medlem längre
kalla, iskalla fakta i diktens form... starkt slut, slutrad... tack.
2017-01-07

  Rise Little One
Iskalla lag utfärdas ja...
2017-01-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffsäker haiku
om blodtörstiga människor
2017-01-07

  Fem hjärtan VIP
Bra Haiku om någonting som berör mig djupt!
2017-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Även om man inte vill ha dem nära, så har de också rätt att leva tycker jag... bra haiku...
2017-01-06

  Marianne Räf
Ja, mänskor är, rätt, kallsinniga
emot vargar å andra djur! M R.
2017-01-06

    ej medlem längre
Dramatiska och lite kusliga ord.
2017-01-06

    ej medlem längre
Gillar Haiku texten
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP