Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖNSTER - haiku

I vita täcket

mönster av fågelfötter

för överlevnad




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-15 17:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När det är mycket snö får man hjälpa till med maten...fin påminnelse...
2017-01-21

    Dan Myrbeck
De klarar sig utan att
leva på stor fot.
2017-01-17

  Petter Wingren
Fin tanke som vidgar och inbjuder till associationer: Mönster för överlevnad.
2017-01-17

  M.Eta
Fin haiku om spår i snön!
2017-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint iakttagelse
- av fågel
och människa -
2017-01-16

    ej medlem längre
Fin haiku om våra bevingade små...
2017-01-15

    ej medlem längre
de små fjäderprydda flygarna, som kämpar för att klara vintern...

jag känner, som diktaren här, alltid för den små... fint att du delade med dig! tack.
2017-01-15

    ej medlem längre
Vintern är hård för alla små fåglar.
2017-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Ja, alla leder fram till solrosfröna som har en rykande åtgång.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP