Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla döende-med kärlek



Sakta rinner livet bort




Som en klar flod

Mot havet


Över sten och häll

Löper vårt vatten

Till den ursprungliga

Oceanen


Vi föddes rena en dag

Rena skall vi vara

När vårt vatten

Blandas


En dag

När allt

Är vackert


Återigen




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 331 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-06 12:57



Bookmark and Share


  thyra
Att läsa på någons begravning. Berörande vackert!
2017-01-10

  ULJO
En otroligt vacker text
2017-01-10

  Johan Strömstedt
En fantastiskt fin text där du berör det svåraste som vi människor utsätts för, men det tillhör ju det oundvikliga.
Tar med mig din text i min fortsatta vandring genom livet. Bär din text nära mig. Fint!















2017-01-10

    jaybird
Vackert skrivet om det svåra.

Vi rycks in i ett liv, vi rycks ur ett liv och däremellan detta Jag.
Undrar hur länge det dröjer innan datorerna börjar sörja sin sviktande processorhälsa.
2017-01-07

  objekt3
Vi gick hemifrån, på väg hemåt ...
2017-01-07

    ej medlem längre
en seren, fin, ton flöjtar genom lufthavet i denna lyrik... tycker om det här väl packade formatet! tack.
2017-01-07

  bumerang

Blott verklig poesi kan skapa
så förklarat scenario över
liv-död-liv- cirkeln vi alla deltar i.
2017-01-06

    Sefarge VIP
Väl mött i böljan den blå.
Till Everts toner!
Kanske vi möts
I våra små
Optimist
Jollar. ..
:)

2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt