Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nanoglädje

När klumpen
Lättar från hjärtat
Och axlarna kan
Sträckas åter upp

När oket lättar
Från bördan
Om än så
Bara för en stund

Då är det
Glädjetårar
I hjärtat
Och själen
Den är fri




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-06 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet starkt
2017-01-12

    Lars J
"Och själen
Den är fri"

vilken underbar avslutning på en positiv dikt, tycker om!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP