Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är älskad!

 

Jag vill

skicka ett fång

med rosor till dig

 

med ett gulligt kort

och dikt därtill 

 

för jag känner

att du behöver det

just nu

när tårar 

försöker befria

dina tankar

 

det gör ingenting 

att vi inte känner varann

det gör ingenting

att vi aldrig kommer att träffas

 

mina tankar är ändå hos dig

 

du vet det inte 

men jag har varit i samma grop

som du nu trillat ner i

du vet det inte

men det går att ta sig upp

 

om man tar ett

litet steg för sig själv

varje dag

om man säger ett

snällt ord till sig själv

varje dag

 

du vet det inte än

men nu talar jag

om det för dig

för jag vet att det går

 

genom mina tankar

sänder jag dig en stråle hopp

genom mina tankar

får du en kram fylld med empati

 

genom cyberrymden

skickar jag

en hälsning

du ska lämna

till ditt hjärta:

 

~ Du är älskad! Du är allra vackraste du

när du är bara du! Det är inget fel på dig!

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-01-06 23:37



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fin text som ger kärlek och hopp
rakt in i mitt hjärta.
2017-01-24

    ej medlem längre
Fin & värmande dikt:)
2017-01-18

  Lars Hedlin
Oerhört fint och mycket varmt
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Härlig o fin txt!
2017-01-09

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En behövd dikt för många som upplever
ensamhet och kanske mobbning och hat.
Upplyftande.
M.v. h. TBG.
2017-01-09

  Bo Himmelsbåge
Fin o trösterik dikt till en okänd....
som kanske aldrig eller sällan får uppmuntran och kärlek...
Genom cyberrymden sänder Du nu
Kärlek o Hopp
som ger den olycklige kraft att resa
sig upp
Han får en stråle av Kärlekens vind
o slipper treva ensam i mörker
olycklig o blind...
2017-01-08

    ej medlem längre
Vilken underbar text!!!
2017-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fantastisk dikt med tröst och medmänsklighet till en okänd medmänniska.
2017-01-07

  Nils-Robert
Så fina trösterika ord.
2017-01-07

  Alysse VIP
Så fint och tröstande skrivet
till en medmänniska
fyllt av kärlek och hopp
2017-01-07

  Rise Little One
Tröstande tankar som värmar upp något hjärta!
2017-01-07

    ej medlem längre
En stark berörande rext. Mycket bra.
2017-01-07

    ej medlem längre
en kram ska du ha.
2017-01-07

  aol
Underbart ömt vemodsvackert skaldat,
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP