Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcka bränder 2

Mitt liv är att släcka bränder
gång efter gång
försöka överleva
(det blir alltid för mycket)
och hur ska jag kunna ha energi till något annat




Fri vers av Ananas
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-07 17:22



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag känner igen mig. Bra skrivet!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas