Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen poesi i kväll

 

 

En massa med ord

samlas i minnet 

trycks in min hjärna

samlas där.

 

De vill komma från hjärnan

in i datorn

för att där bli poesi.

 

Kanske bra poesi

eller dålig

några kommentarer 

eller applåder?

 

Men de är fast 

i min huvudvärk 

inbundna av värkangripna

hjärnans vinklingar.

 

Har försökt att befria orden

med Treo och Alvedon

men utan resultat.

 

Så ikväll blir det ingen poesi

huvudvärken tvingas samman

alla min inspirations

producerade ord.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 01:12



Bookmark and Share


    jaybird
Hjärnan får fria händer i drömmen. Frånvarande närvaro.
Din dikt blev en fascinerande prolog på egna ben.
2017-01-08

  mare VIP
Tiden helar
och snart flödar
orden igen
ur din skalle ;)

2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP