Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mary

Mary sitter framför palatsets eldstad
bredvid ett spöke

spöket har blivit hennes vän
i förtroende

Pizza-killen knackar på
och Mary får veta att det var

Gud som släckte elden

Då ser hon att vännen
är ett tre-D spektakel
ett spöke
Mary sitter i ett palats




Fri vers av pips
Läst 411 gånger
Publicerad 2017-01-09 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pips

Senast publicerade
Fladder
Här
Trollet 2
Mary
* Se alla