Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

Jag täcker trasiga fönster med kartong
hänger ett skynke över dörren
vinden viner in.
Tre kuddar placeras framför dörren
draget, konstant
Hur hamnade jag här
Jag bara är

Jag vandrar med sällskap i en jättestad
letar fimpar på gatan, finner en gitarr-pedal
förhandlar vegetariskt.
Ett rött läppstift i fickan, helt fel
Kan inte låtsas att det är som det ska
Hur hamnade jag här
Jag är inte kär

Jag ser solen leka på mitt slitna golv
Barnet plaskar i en möglig dusch.
Jag målar plakat.
svarta spår på jorden.
Radioheads melankoli viskar i mitt öra
Hur hamnade jag här
Moderskapet jag bär

Jag doppar mina tår i en pool av kärlek
Kyler ner tempen med modern teknik.
Jag äter Sushi och provar recept.
Tror du jag glömt allt?
I min själ simmar en trogen val
Hur hamnade jag här?
Precis här




Fri vers av pips
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-03-01 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pips

Senast publicerade
Fladder
Här
Trollet 2
Mary
* Se alla