Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolthet lär vara särskilt svårt


Om konsten att svälja


Svälten tvingade mig att bli vidrig

Själv sög du i hemlighet girigt på tampongerna
du gömt och så gödde i skrevet den där veckan


Allt medan vi andra dog, tills jag började suga
av mig själv och bokstavligen började svälja
det lilla av egen värdighet som alls fanns kvar





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
slav under egot är svårt
du har lyckats gestalta känslan
på ett annorlunda sätt
2017-08-24

  Gunnar Hilén VIP
Så glad du visar dig igen ! Förtjust i dina alster.
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP