Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Somliga dör tysta

 

Somliga lever med trasiga drömmar
Och dör tysta

Världen finns inte längre

Somliga lever sin dag bortglömda
Och somnar hungriga

Världen talar solaridet och rättvisa

Somliga hittar sina hem under en bro eller en buske
Delar vintern med den nakna himmelen

Världen är upptagen med att rädda djuren

Somliga lider och gråter tysta
Och lever ej i frid och fred

Världen krigar för sin religions skull

Somliga dör tysta i det tysta
Och ingen sörjer dem

Religionen/politikerna aldrig sörjer över den ynka människan

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2017-01-09 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP