Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vara slav

 

Vara slav

Till
En människa

Till
En slav

Vara slav till
Ondo

Till
Lögnarna

Till
En människa

Vara slav

Till
Sitt ego

Till
Sitt jag

Till
En människa

Vara slav till en slav
Är den dummaste dumheten någonsin

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-01-09 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP