Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tusen Och En #1

Inom mig bär jag på tusen och en icke gråten tår,
-Tusen och ett icke porlat skratt,
-Tusen och ett oskrivet blad,
-Tusen och ett löfte icke avlagt.

Tusen och en obesvarad fråga
Bär jag inom mig
En handlar om gud
Tusen om dig!




Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-09 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn