Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tusen Och En #13 väntan på stora visiten!

Jag såg dina avklippta vingar

Fallande genom tusen och en spiral av drömmar

Tårar av förståelse rann en efter en ...

Jag vaknade

Alla mina tusen och ett liv gav jag bort till dig, till tusen och en stund av gråt och lycka

Stilla står jag nu på min plats

Öppnar min famn

Och väntar ivrigt på stora visiten!




Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn