Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan morgon ...

Det är en sådan morgon
Jag ligger oskönt i mina bäddade tankar
Här har jag legat oskönt i tusen och en suddig dröm
Min skjorta skulle behöva resa sig
Och stoppa i sig fil och flingor
- och lite liv
Mina händer darrar
Min skjorta är rädd
för alla tusen och en fläck
som ligger i backhåll i kaffekoppen
"Ännu en dag" tänker mina skor
De anar tunga steg ...
Det är en sådan morgon ...




Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-09 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn