Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oansvarat

jag är en fisk utan vatten
jag har gett allt

men du älskar inte

står inte kvar
står inte fast

slår inte upp dörrar
slår inte ut armar

jag är omkullvälld
av din vind
av min låtsaslek
av vår lek
av min tro

äkta vara
guldstämplad
någonstans på vägen
i din blick

och ändå så älskar du inte

jag kan inte andas
jag såg mig sjunka
medan andra höjdes och log

Jag kan inte fatta
för jag pratade och pratade
och dog och pratade och log
och dog igen i världens heta tårar

och du såg och såg och vågade
och jag vågade. också

Men sist så älskade du inte

mig

















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-10 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP