Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkiv - dikter i brist på inspiration och kraft ...


Som trädet

Tack min älskade
du finns här vid min sida
när livet känns svårt

du är som trädet
har grenar som omfamnar  
rotad i god jord


Trädens lovsång

Högresta stammar,
jag går i en pelarsal
lugnande effekt

träden med sin själ,
i samspel med naturen
ändå eget liv

önskar att jag var
ett träd med djupa rötter
när vind blåser stark


© Ann Åhsberg  

 




Bunden vers (Haiku) av Ann V Åhsberg VIP
Läst 745 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-10 17:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2019-09-07

  anits VIP
Mycket fint skaldat,dina ord berör mycket!
2017-04-27

    sajo
Oh jag älskar de här haikutexterna om träd så underbart skrivet. Underbar rytm när man läser. Det blir applåder och bokmärke.
2017-01-11

  Gunnel Eriksson VIP
Fina träddikter ur ditt rikhaltiga
arkiv.
2017-01-11

  Kjell Åhsberg
Tack för fina haikudikter om trädens betydelse och kärlek mellan dem och oss.
2017-01-10

  Chawa VIP
Åh träden ja - dessa älskade kloka trygga varelser på Jorden! Och kärleken till maken - finare hyllning kan han inte få. Mycket fina dikter!
2017-01-10

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin haikusvit och lovsång till träden och sin Käraste; som kan liknas vid ett stöttande och omfamnande träd...
Joo... vore vi själva träd som ödmjukt bugar oss, fast rotade i myllan, när det stormar, vore Livet så mycket stillsammare o fridsammare här på Jorden!
Tack, för fin dikt!
Mycket lugn, vacker och harmonisk bild också...

2017-01-10

  ULJO
Så fint förmedlat i kärlekens tecken
2017-01-10

    ej medlem längre
Fint diktat om en så värdefull trygghet i livet!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP