Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord

Moder Jords hjärta gråter
hennes inre gör uppror

hon har fått nog
mänskligheten haft sin chans
men inte den tog

Lyssna
till naturen
var en del av dess själ

Vi måste tänka till
delvis stanna upp,
ändra våra vanor

Vill du offra något?
för att kunna gå framåt


vår överlevnad     


      ~
*~ 

 

© Ann Åhsberg

 




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-21 18:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En verkligt god maning att lyssna och höra upp!
2021-02-02

    ADI Nehlin
Så klokt och tänkvärt! Fint skaldat.
2020-04-24

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärd dikt med utsökt bild.
2020-03-24

  Minkki VIP
Ja, senast nu dags för eftertanke, bra påminnelse och underbar bild som ger skärpa åt texten. Bokmärkte
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP