Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pappa

Älskade pappa,
från djupa Värmlandsskogar
det är din dag idag

jag minns …

vi gick utmed Klarälven
du sa åt mig att vänta

”pappa ska simma”

du hoppade i forsen
kände viss oro

men …
Visste du kom tillbaka

En gång,
kom du inte tillbaka
men det är en annan historia …

© Ann  V Åhsberg




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-06 17:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP