Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tradition ur Arkivet


Den ljusa nattens konsert

Tar gitarren
går ner till bryggan
spelar i den
ljumma sommarkvällen

ackompanjemang
av lommarna,
korpen med mörk
hes stämma
samt inslag av mor uggla

en unik kvartett

känner mig nöjd,
efter en stund gör
tröttheten sig påmind

jag går in …

fönstret står på glänt

vaggas till sömns
av djurens körsång
i dur och moll

till natten lever skogen
sitt eget liv ...

 

© Ann J.




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-20 16:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sprider harmoni.
2019-09-07

  mare VIP
Jättefin
vacker bild
2019-06-21

  Gunnel Eriksson VIP
Du upplever naturen på ett
speciellt aktivt sätt. Dessutom
kan du göra dikt av detta.
Vackert.
2019-06-21

  ULJO
Underbar text. "till natten lever skogen
sitt eget liv ..."
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP