Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkänsla

Kalla händer
Kalla tår
Isande vind
I rufsigt hår

Varmt hjärta
Trots allt.




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-10 20:34



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vidhåller att denna dikt är underbar. Du kan skriva!
2021-04-26

  Monica Lindgren


Mästerligt. Kunde platsa i vilken antologi som helst!
2021-04-24

  Peter G VIP
Ja tänk! :)

Att hjärtat är varmt är ju det viktigaste ändå!

Härlig vinterdikt, där du fångar mycket på bara några rader!
2017-01-30

  Lars Hedlin
Närvarande och bra :)
2017-01-12

    ej medlem längre
skönt.
2017-01-11

  thyra
Bra! :)
2017-01-10

  ULJO
Det är ju väl att det är så
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP