Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiktiv senryu


Livet är fiktivt
känslan att vara verklig
sammanträffande




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-11 09:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så bra! Tänker på Bill Hicks underbara "It's just a ride". Har du hört den? Gillar din fiktiva senryu.
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP