Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ser jag sanningsmedia

 

 

Jag stänger av all media

omkring mig

klär av mig all klädnad 

av allt som  media 

klätt mig med.

 

Nu äntligen i min ensamhet

kan jag omge mig

med allt som är sanningen.

 

Ingen går i polemik med mig

när jag nu ser allt

i ny dager 

utan pekpinnar.

 

Den verklighet 

som hela tiden kunde ha varit

om alla bara hade sett den!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-11 23:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland behöver man verkligen stänga av allt informationsflöde...bra skrivet...
2017-01-14

    ej medlem längre
Verkligheten ser man bäst utan media som mest bara är skit
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP