Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppsan!


Jag vet! Jag vet!

– Nu vill jag att ni tänker på ordet där vi kan höra ljudet
    av bokstaven " i " när jag säger APA, IGELKOTT,
    EKORRE, sa lärarinnan. 

– Fröken, fröken, jag vet! Den finns i älg, ropade lilla Jonas
    triumferande.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-12 13:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men så bra...jaa "i" hörs ju i älg. hahaha
2017-01-18

  ULJO
Storslaget
2017-01-17

  i af apa
alla mina favoriter
plus jag själv! : )
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Påminner om mitt arbete på Lekis!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP