Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en hund

 

Jorden är rund!

Som en hund
Springer människan i sitt liv jorden runt

Letar efter kärleken
En magisk stund

Sund!
Sund!

Matbordet delar man med sig runt
Som en hund

Och när natten faller
Krumpar man som ett foster sig i sin säng rund

Synd!
Synd

Är människan

Dumt!
Dumt!

lever man sitt live ut



 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-01-13 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP