Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mördad, på en kall gata en söndags eftermiddag. lämnad för att förblöda, döda eller bli dödad. ifrågasätt aldrig gatans metoder igen. hämnd serveras bäst när den är kall som natten. saknar dig bästa kusin, bästa kusin.


Mördad, lämnad, aldrig glömd!

Du dog på en dag som inte fanns.
Tänker om du kände något när du försvann.
Fångar känslor från året då du förlora din chans,
att leva tills du blev mer än en död man,
En död gubbe, äldre och mer lärd.
Dina vibrationer från vad du var när,
Du levde och gav allt i denna värld,
Tills dagen du för tidigt slöt dina ögon,
Och gick in i trans, en evighet
för lång för att vara sann, en otrevlighet.
För lång för att vänja sig vid, än en möjlighet,
Att känna frid med allt,
saknar dig som hiphop saknar Tupac.
Som rock saknar Elvis,
När jag tänker på den 29de februari.
Tiden står still.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael