Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dikt om ingenting

 

Jag ägnar mig åt ingenting
Än ensamheten

Jag ägnar mig åt ingenting
Än ensamheten

Jag ägnar mig åt ingenting
Än ensamheten

Jag ägnar mig åt ingenting
Än flykten

Jag ägnar mig åt ingenting
Än flykten

Jag ägnar mig åt ingenting
Än flykten

Jag ägnar, engagerar mig åt ingenting
Än sorg!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-01-16 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP