Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lått tystnaden tala!

 

Lått tystnaden tala!
Lått ensamheten tala!

Lått känslorna tala!
Lått andetaget tala!

Lått drömmen tala!
Lått skogen tala!

Tillhöger och vänster
Uppåt och nedåt

Hallå där!
Hallå där!

Någon svarar!
Något svar!

Vi finns!
Vi existerar liksom alla andra levande!

Vi, de som lever ensamma sitt liv ut!
Vi, de som gråter och sörjer tysta sitt liv ut!!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-01-16 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP