Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägsjäl


Snurra mitt ord

Kontraster i
livets berg- och dalbana
hiss och karusell...

Spännande spännande

Ta en tur
i oturen

Få svindel
och knorr på tillvaron

Poängen är själva vitsen

Låt all ilska och lättkränkthet
dra åt helvete
ner i magen
och mata demonerna där

Låt anden vara fri
att andas
så att själen
kan stjäla sig tid att bli fri
Köpa sig fritid
för en hobby från Östra Hoby

Österlen och Söderslätt
det är inte alltid lätt
att finna balansen
mellan sina rötter

och uppnå kontrasternas enhet
i samma medvetande

---

Lund
i samma stund
och längtan till ett hav
där vi utan krav
kan gå hand i hand
utmed en vintrig strand
eller bara sida vid sida
medan måsar ses rida
på vågornas svall




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP