Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DONALD DUCK - tanka

Lilla gossen Trump

av hybris lider illa

tror att han är kung

hans hönsmun lögner kläcker

hånfullt viftar fingrar två




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-17 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jag ger honom högst 6 månader sen kommer det att hända saker som gör att han blir bortplockad på ett eller annat vis...
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns både skrämmande och spännande när man tänker på hur framtiden kommer att se ut...
2017-01-21

  bittemi VIP
En bra sammanfattning av Trump. Hur ska det gå??
2017-01-20

  Fem hjärtan VIP
Man kan inte låta bli att oroa sig..!
2017-01-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Oroar mig mest för UK;s Brexit!
ML
2017-01-17

  M.Eta
Han är inte mogen för att leka med de stora pojkarna, illa mycket illa!
2017-01-17

  ULJO
VI KAN NOG KÄNNA LITE ORO NU UTE I VÄRLDEN. NÄR DONALD THE DUCK TRUMP SKA FLYTTA IN I VITA HUSET
2017-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Undrar vad som komma skall när makten är hans!
2017-01-17

  Onomatoprofet VIP
En seriefigur i kostym.
2017-01-17

    ej medlem längre
Kan inte fatta att/hur han kunde bli vald.
2017-01-17

    ej medlem längre
En livsfarlig pajas!
2017-01-17

    Dan Myrbeck
Undrar hur det ska gå!
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP