Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan som följer mig än

Ilskan som växer inombords
En ilska jag inte är helt säker på var den kommer ifrån
En gammal vän, så länge den har följt mig nu
En självklar del av mitt liv, fast kanske det inte måste vara så
Vad hände?
När kom du och sen aldrig gick?
Kan vi skiljas igen?
Eller kommer jag att sakna dig då?
Mitt skydd mot omvärlden, ingen som vill komma nära då
Ett skydd mot allt som gör ont
För det är trots allt lättare att skrika än att gråta




Övriga genrer av Amanda Falck
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-17 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck