Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle inte bli så här

Vart tog livet vägen, jag vet att jag är ung.
Men vart tog tiden vägen.
Det fanns så mycket jag skulle göra.
Det skulle inte bli så här...
Jag skulle inte sitta här med längtan i bröstet. Yndra hur du mår. Undra hur jag tänkte då.
Jag skulle inte vara så gammal och så ung och inte känna mig så värdelös.
Det skulle inte bli så här.
Vart tog tiden och livet vägen?




Fri vers av Amanda Falck
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-02 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck