Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föraktet inombords

Föraktet som växer
Innanför, i kroppen, slingrar sig
Finns det något slut? Ett stopp?
Kanske finns det ett paradis bortom regnbågen, men hur kommer man dit?
Föraktet gör ont, fräter, gör mig ihålig
Men jag säger det aldrig högt
Hur förklarar man att allting känns fel
Att kroppen är fel när alla säger att den duger, för det gör den ju
Men samhället håller inte alltid med




Fri vers av Amanda Falck
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-30 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck