Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrat obehag

När ångesten och obehaget slingrar sig runt ryggraden
När jag vill skrika åt de vänliga själar som närmar sig
Skrika att kom inte hit, ser ni inte att allt är så mycket bättre utan er
Hoppet om att det finns något annat, något mer
Hoppet om en mening
Det gör att jag inte skriker, inte alltid för de menar ju väl
De är vänliga själr som inte tänker på sen
Det tar vi då
Men jag är redan där i tanken, och igår
Mina tankar sprider sig över tiden och kanske är det därför som obehaget kommer
Jag är splittrad mellan framtid idag
Och igår




Fri vers av Amanda Falck
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck