Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skäms inför mig själv

Jag vill inte att du ska se mig som jag är
Jag vill inte visa allt jag skäms för
För jag skäms inför mig själv
Det finns en stress som ligger där och gror,
Varför hann jag inte det där?
Varför har jag inte gjort det där?
Varför hinner jag aldrig ikapp mig själv?
Det finns alltid något att ordna,
Och kanske kommer jag aldrig riktigt duga inför mig själv, tills listan åtminstone börjar minska




Fri vers av Amanda Falck
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-31 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck