Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara fri

 

Plötsligt insåg jag..

 

Jag är fri!

 

Fri!  

 

Fri!

 

Om så bara i dag

eller i stunden...

 

Men jag är fri..!

 

Jag får köpa ännu

en handväska

 

Jag får tänka

på mig själv

 

I första hand!

 

Det var längesedan ...

 

Hej på dig jag själv!

 

Nu kör vi.. !!! 

 

Tiden går i racerfart,

men fart är kul!

 

Nu ska jag ha kul!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-18 11:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Glädjefylld och bra!
2017-01-31

  Blått Norrsken VIP
Innerlig glädje i att äntligen få
"rå om sig ".
Det förmedlar du fint .
Bra!!!
2017-01-24

  Lars Hedlin
Så skön känsla så fint förmedlat :) kram
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Skön inställning...sådana stunder behöver man...
2017-01-21

  Bo Himmelsbåge
En härligt sprudlande text...
sprittande av livslust o glädje...
Jaa... frihetens behag lockar...
om så bara för stunden...
Det gäller att passa på...!

Fint!
2017-01-20

  Alysse VIP
Diktarjaget sprudlar av glädje
och lättnad. Hon är fri!
Texten gör mig glad,
den är positiv och framåt
och sjunger högt i skyn
2017-01-19

  Ingrid Trolle
Här var det fläkt
och fart! Man känner
vinden susa om öronen
då man läser denna så
befriande text!
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Bra att du är jag-bevakande
och jag-bejakande!
2017-01-18

    ej medlem längre
Befriande ord!
2017-01-18

  Rise Little One
Härlig känsla om frihet :)
2017-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Positiv och livsbejakande dikt, som sjunger tralala!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP